– Finansielle rapporter

Få dine regnskabsrapporter og forretningsanalyser
på den nemme måde…

Løsninger til fleksibel rapportering, hurtig analyse og struktureret budgettering, direkte i Excel eller online via web.

Jet Reports leverer Business Intelligence (BI) bygget til Microsoft DynamicsNAV med hurtige, fleksible dashboards og finansielle rapporter via Microsoft Excel.

Løsningen gør det nemt at trække alle data fra NAV over i Excel, naturligvis begrænset af ens brugeradgang, Herefter kan man lave flotte og dynamiske løsninger, som løbende kan opdateres som datagrundlagest ændre sig i NAV databasen.

Med JetReports til Microsoft Dynamics NAV kan man nemt og hurtigt generere “real time” Excel rapporter og analyser baseret på data i Microsoft Dynamics NAV. Rapporterne kan udsendes automatisk hver dag, uge, måned eller kvartal som Excel ark, email, HTML eller PDF.

Individuel og simpel rapportering kan klares med Jet Professional løsning til Microsoft Dynamics NAV, og er der behov for mere avanceret rapportering kan man vælge at opgradere sin løsning til Jet Enterprise. Med Jet Enterprise får man en en komplet datawarehouse løsning til avanceret forretningsanalyse og beslutningsstøtte i dagligdagen.

Download Jet Reports

Hvad gør jeg, når jeg har downloaded
Jet Reports?

  • Jeg har allerede installeret en ældre version af Jet Reports: Hvis du allerede har Jet Reports installeret, skal du bare installere den nye version. Jet Reports opdaterer din version og husker alle dine indstillinger.
  • Jeg har ikke Jet Reports installeret: Hvis du ikke allerede har Jet Reports installeret på din computer, skal du angive din Jet Reports aktiveringskode efter du har installeret Jet Reports. Hvis du ikke kender din aktiveringskode, kan du kontakte os. Så hjælper vi med at finde den.
  • Jeg har ikke nogen Jet Reports licens: Hvis du ikke har nogen Jet Reports licens, kan du bruge den gratis version, Jet Basics til at arbejde med Microsoft Navision finans- og budget-tal samt importerer simple tabeldata ind i Excel. Download Jet Reports og installer programmet som du ellers ville gøre. 
  • Jeg ønsker at købe en Jet Reports licens: Hvis du ønsker at købe en licens til Jet Reports, kan du kontakte os her. Så finder vi den rigtige løsning og pris til dig.
  • Jeg har en ældre version af Microsoft Navision eller et andet program, som ikke virker med den nye version af Jet Reports: Ældre versioner af nogle systemer og databaser, som for eksempel Microsoft Navision, virker ikke med nyere versioner af Jet Reports. Kontakt os, Så hjælper vi med at finde den rigtige version.

_________________________

JetReport leverer løsninger til fleksibel rapportering, hurtig analyse og struktureret budgettering, direkte i Excel eller online via web.

Vil du vide mere? Se introduktionsvideo:

Læs mere om de forskellige løsninger på JetReports’s hjemmeside.

H E Bluhmes Vej 45
6700 Esbjerg
Denmark

+45 3026 0416

info@navilogic.dk

CVR-nr: DK21443107

Microsoft Certified

• Professional (MCP)
• Technology Specialist (MCTS)

Microsoft NAV Services

• Implementering
• Tilretning & Udvikling
• Træning
• Fjernsupport

Fjernsupport

Copyright © 2019 NaviLogic ApS. All rights reserved